GREEN WASH CAFÉ

eerste versie: Food Inspiration, Veghel, 2018

In de toekomst eten we allemaal micro-algen. Algen die groeien op gebouwen, in ondergelopen polders of bij je thuis in het raamkozijn. In die toekomst leven we allemaal lang en gezond in fantastische lichamen en voelt niemand zich ooit meer ziek, dik of ellendig. Die toekomst begon lang geleden, toen eencellige planten zuurstof maakten en zo langzaam de atmosfeer geschikt maakten voor dieren en later zelfs mensen.

In het Green Wash Café sluiten we die kringloop in het klein. Jouw adem stimuleert de groei van de algen, die op hun beurt verwerkt worden in snacks voor jou. Om te van te groeien. Nu hebben we algen herontdekt als duurzame voedingsbron en hoeven we ons nooit meer zorgen te maken. Het komt goed met ons, zolang we maar algen eten. Of is er toch meer voor nodig?

Met het Green Wash Café demonstreren we een nieuwe soort voeding en zetten je gelijk met humor aan het denken over wat je daar van mag verwachten. Een gezonde levensstijl gaat tenslotte verder dan keuze voor 1 gezond supplement/ingrediënt.

Benieuwd? Vraag direct meer informatie of een offerte aan.

Geef een antwoord